Hidroizolare rezervoare

Hidroizolare rezervoare


Compania GENMOD SERV® va propune hidroizolarea rezervorului cu geomembrana din EPDM sau din BUTYL. Ambele sunt materiale sintetice flexibile, ideale pentru a hidroizola rezervoare, avand deasemenea proprietati similare.

Cauciul butyilic si materialul EPDM ofera o etansare perfecta si, cu structura lor molecurala bine grupata, prezinta o rezistenta foarte buna la transmiterea de lichide si vapori.

Rezistenta la intemperii

Deoarece cauciucul butylic si EPDM-ul nu contin plastifianti sau aditivi care se pot evapora sau scurge in timp, rezistenta celor doua materiale la intemperii este excelenta, rezistenta si elasticitatea ramanand practic neschimbate timp de multi ani, in ciuda expunerii la soare, radiatii ultraviolete si ozon.

Interval de temperatura

Temperaturile cuprinse intre -30°C si +120°C (+60°C maxim, pentru perioade de timp mai lungi), nu vor afecta cauciucul butylic si EPDM-ul. Daca stocati apa la temperaturi mai ridicate fata de mediul ambiant, va recomandam ca masura de precautie sa ne contactati pentru a va furniza un set complet de indicatii.

Elasticitate

Proprietatile de retinere a apei ale celor doua materiale, nu vor fi afectate nici cand alungirea lor ajunge la 300%.

Durabilitate

Pentru utilizarea ca hidroizolatii ale rezervoarelor, cauciucul butylic si EPDM-ul au o rezistenta excelenta la uzura, rupere, crapare si perforare. Daca exista usoare crapaturi ale fundatiei si apar mici iregularitati in interiorul rezervorului, ambele materiale se vor adapta fara sa cedeze.

Materialul special din poliester, instalat intre mantaua rezervorului si fundatie sau perete, este disponibil pentru a asigura o extra protectie impotriva perforarii, in astfel de situatii. Obiecte foarte ascutite si lovituri ale instrumentelor taioase pot deteriora membrana rezervoarelor, de aceea va recomandam ca masura de precautie, sa fie purtata, in timpul lucrarilor de mentenanta si service, o incaltaminte curata cu talpa din cauciuc.

Tratarea apei & Rezistenta Chimica

Cele doua materiale sunt suficient de rezistente la actiunea produselor de igienizare avizate sanitar.

Reparatia rapida si usoara

In cazul putin probabil in care geomembrana din interiorul rezervorului se perforeaza, aceasta poate fi usor reparata intr-un timp foarte redus si cu costuri minime. Aceste lucrari se pot realiza de catre tehnicieni specializati, la fata locului, respectand recomandarile producatorului materialului.

GENMOD SERV® - Galerie de imagini servicii hidroizolare rezervoare

EN BG DE FR